torsdag, februar 02, 2006

Danmark kapitulerer (2)

Anders Peter Johnsen skrev:
Trond Svendsen skrev:

Den danske statsministeren Anders Fogh Rasmussen beklager nå på vegne av Danmark, overfor hele den muslimske verden, at en dansk avis har brukt sin grunnlovsfestede ytringsfrihet i et fritt samfunn i fredstid.

Historisk sett er dette kanskje ikke overraskende.

Forrige gang Danmark kapitulerte overfor tyranner, gjorde de det på under en time uten noen motstand mot undertrykkerne.


Burde du ikke som nordmand spare lidt på krudtet og holde dig fra at opildne til nyttesløse "nordiske infights" over denne beklagelse, når man i dagbladet.no kan læse om, hvordan det officielle Norge via Utenrikesdepartementet var de første til direkte at undsige sig Magazinets udmærkede brug af ytringsfriheden ved genoptryk af JPs tegninger?

Dèt skuffede nemlig en hel del danskere fælt, herunder undertegnede, der som historiestuderende undrede sig stærkt over, hvor den ellers så stolte norske modstandsvilje fra 9. april 1940 mon var blevet af i mellemtiden...

Det er simpelt hen dybt åndssvagt at ville skændes "internt" over det her, når det er islamisk totalitarisme, der er vor fælles fjende i denne sag. Så skal vi ikke hellere skrinlægge denne diskussion på stedet og holde fokus på hovedproblematikken i stedet for at spilde tid på at pege fingre ad hinanden?


Han har da *ytringsfrihed*, så hvorfor skal han holde sin kæft
med det?


--
Mogens Michaelsen
http://mogmichs.blogspot.com/

Ingen kommentarer: